fbpx
Skip to main content

GRAAFINEN BETONI -
AIKAA KESTÄVIÄ TARINOITA

 


MEISTÄ


Graafisen Betonin avulla rakennuksen tarinan voi tuoda näkyväksi julkisivuun ja samalla sovittaa rakennus ympäristöönsä. Luo vaikuttava pinta, joka on pitkäikäinen ja kestävä, kerro tarina tai yllätä ohikulkijat yllättävillä ulottuvuuksilla.

Graafisen Betonin teknologia mahdollistaa kestävät kuviot ja kuvat mille tahansa betonielementtipinnalle. Graafinen Betoni soveltuu kestävyyden ja huoltovapauden ansiosta rakennusten osien tehostamisen ja julkisivupintojen lisäksi myös kylmiin rakenteisiin kuten tuki- ja melumuureihin. 

PROJEKTIT  


Graafisen Betonin avulla voit siirtää minkä tahansa kuvion tai kuvan betonielementtipinnalla. Se avaa rajattoman valikoiman suunnittelumahdollisuuksia: voit korostaa esimerkiksi rakennuksen arkkitehtuuria, käyttötarkoitusta, rakennuspaikan historiaa tai lokaatiota. Tutustu alta projekteihin.

UUDET PROJEKTIT  

VALITTU PROJEKTI

TUOTTEET


Graafisella Betonilla voi suunnitella julkisivupinnan, joka korostaa rakennuksen arkkitehtuuria, teemaa, rakennuspaikan historiaa, sijaintia tai käyttötarkoitusta. Mallistomme koostuu viidestä erityyppisestä toteutustavasta. GCCollection™ kokoelmassa on liki sata erilaista valmista toistokuviota, joita voidaan muokata ja skaalata suunnittelijan toiveiden mukaisesti uniikin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Suunnittelija voi myös suunnitella itse haluamansa GCBasic™ 3200x3200mm kokoisen toistokuvion. Mikäli toteutuksessa halutaan käyttää valokuvaa tai muuta ei-toistuvaa suurkuviota, puhutaan GCPlus™-kuviosta. GCSmooth™ paperin avulla saadaan aikaan samettisen sileä betonipinta, kun taas GCExposella saavutetaan hienopesubetonipinta.

project

TUOTETYYPPI

process & production

PROSESSI & TUOTANTO

Download

LATAUKSET

UUTISET & TARINAT


Liity postituslistallemme. Saat uusimmat tuotepäivitykset, vinkit ja referenssit kotimaasta ja maailmalta suoraan sähköpostiisi!

UUTISKIRJEET

UUTISKIRJEET

News & Events

UUTISET JA TAPAHTUMAT

reference book & presentation

TARINAT


Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on suunnitteilla graafisen betonin projekti.
Thank you for your time. You will receive our recent news and stories soon.