fbpx

REKRY!

07.04.2022

Graphic Concrete Paper

Graphic Concrete Oy
Arkkitehtuurin ja Designin konsultoivaa projektipäällikköä haetaan!

Hae 7.5.2022 mennessä

Etsimme dynaamista henkilöä arkkitehti- ja suunnittelukonsulttitiimiimme. Toimit projektikonsulttina Helsingin pääkonttorissa ja konsultoit myös jakelijaprojektejamme maailmanlaajuisesti.

Menestyäksesi sinun tulee olla sosiaalinen ja sinulla tulee olla hyvät neuvottelutaidot. Luova mieli, kiinnostus ja kyky oppia uusia asioita, sekä luonnollinen tapa aktivoida ja innostaa ympärilläsi olevia on ratkaisevan tärkeää.

Mitä me teemme?
Graphic Concrete Oy valmistaa ja myy innovatiivista tuotetta, joka tunnetaan nimellä Graphic concrete. Se mahdollistaa kestävien kuvioiden ja kuvien valmistamisen esivalmistetuille betonipinnoille. Graafinen betoni on sisustusarkkitehti Samuli Naamankan patentoitua tekniikkaa.

1990-luvun lopulta lähtien olemme olleet mukana toteuttamassa projekteja teollisuusrakennuksista kuvataiteeseen ympäri maailmaa. Nykyään teknologiamme on hyväksi havaittu konsepti betonielementtiteollisuudessa. Suuri määrä referenssirakennuksia osoittaa laajan valikoiman kohteita, joissa graafista betonia voidaan käyttää. Tavoitteenamme on mahdollistaa arkkitehtien ja suunnittelijoiden toteuttaa visionsa. Tuotteemme voidaan räätälöidä, ja jokaisen projektin tulos on ainutlaatuinen. Uskomme paremman ympäristön rakentamiseen käyttämällä graafista betonia.

Tehtäväsi?
Vastaat GC-tuotetietoisuuden kehittämisestä ja kasvattamisesta sekä projektikohtaisesta konsultoinnista yhdessä tiimin kanssa.

Konsulttiprojektipäällikkönä ohjeistat arkkitehtejä, suunnittelijoita, valmisbetoni yrityksiä, rakennuttajia ja niihin liittyviä urakoitsijoita Graafisen Betonin teknologian käytössä.

Sinun velvollisuutesi:
Lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitelmien luominen Graafisen betonin tietoisuuden lisäämiseksi; asiakkaana arkkitehti- ja suunnittelutoimistot, rakennuttajat, kiinteistöjen omistajat, betonielementtien valmistajat ja muut rakennusalan palveluntarjoajat.

Konsultoiminen Graafisen Betonin mahdollisuuksista aktiivisesti suunnittelu- ja rakennusyhteisölle vierailemalla ja järjestämällä tapahtumia.

Jakelijoiden ja edustajien kouluttaminen, konsultointi ja johtaminen, toimintasuunnitelmien laatiminen ja tulosten seuranta omilla markkinoillasi.

Edustajien tiimien motivoiminen ja luova auttaminen omilla markkinoillasi varmistaaksesi, että työ tehdään tuottavasti ja omistautuneesti.

Vaatimukset:
Arkkitehtuurin, sisustusarkkitehtuurin, teollisen muotoilun, rakennustekniikan tai vastaavan alan maisteri- tai kandidaattitutkinto tai vastaava työkokemus.
Voimassa oleva ajokortti.
Työ edellyttää joustavuutta ja matkustuskykyä.

Osaaminen:
Rakentamisen, arkkitehtuurin ja suunnittelun ymmärtäminen.
Cad-ohjelmistojen, Adobe Illustratorin ja Photoshopin sekä Office-ohjelmistojen tuntemus.
Sujuva suomen ja englannin kielen taito, muut kielet katsotaan eduksi.
Betonielementtialan tuntemus katsotaan eduksi.

Työkokemus:
Kokemus projektijohtamisesta katsotaan eduksi.
Kokemuksen voi korvata sillä, että olet nuori ja innokas oppimaan.

Kiinnostunut?
Jos olet etsimämme henkilö, lähetä meille hakemus CV:llä ja palkkatoiveineen osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Hae 7.5.2022 mennessä

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:
Tatiana Meyer, Vice President
+358 40 6212200

Työpaikka Linkedinissä: LINK

Graphic Concrete Ltd
Itälahdenkatu 18 C, 5 fl. FI-00210 Helsinki
Tel:+358 (0)40 167 7805
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.graphicconcrete.com

Sign up with your email address to receive news and updates.